In 1994 startte ik met het vak Rechtsgeschiedenis. Daarna volgden al snel andere vakken zoals Geschiedenis van het Europese Privaatrecht enĀ  Inleiding Staats- en Bestuursrecht.

In de loop der jaren steeds weer in nieuwe vakken verdiept, uit interesse en om mezelf scherp te houden. Hierdoor kan ik ook steeds goed zien welke onderwerpen voor de student lastig zijn. Wat ik probeer is om de student fundamenteel begrip van de stof bij te brengen. Zodat kennis van feiten gepaard gaat met inzicht. Hierdoor wordt de studie leuker, en leert de student studeren.

Vaak vraagt men mij: ‘meneer uw cursus kost 225 euro terwijl anderen al een cursus bieden voor 80 of 125 euro.”
Waarom zo veel duurder?
Ik kan u zeggen dat mijn cursisten die vaak ook eerder een goedkope cursus volgenden mijn cursus niet echt duurder vonden toen ze eenmaal beseften hoeveel lessen ze bij mij kregen.
Bij de ”goedkope” studentenclubjes duren de lessen duren soms drie of vier uur. (waarvan je dus na de helft van de les nog maar heel weinig zult opnemen)
Ik geef meer uren per cursus maar heel veel meer lessen: meestal 9 lessen van 2 uur. Zo leer je de stof echt goed. Zes lessen stof, 3 lessen tentamens trainen. Zo ben je optimaal voorbereid op het tentamen.
Daarnaast ben ik een zeer ervaren docent tegenover de ‘clubjes’ die werken met studenten die meestal maar een semester als ‘docent’ optreden.

Wat doe je liever, 100 euro besparen met een veel grotere kans om te zakken, of iets meer investeren met een significant hogere kans van slaging?
Investeer in mijn cursus en bespaar uiteindelijk veel tijd en ook geld.